Κράτηση

Καλώς ήλθατε στο Isabella Country House στην Κέρκυρα

Σχεδόν οκτώ χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο του νησιού, 400 μέτρα από το τουριστικό θέρετρο Γουβιά, και 700 μέτρα από τη Μαρίνα στα Γουβιά, ανακαλύπτει κανείς ένα από τα πιο γραφικά μικρά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, το Isabella Country House. Ένα συγκρότημα από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, διακοσμημένα με Κερκυραϊκά στοιχεία.

Το συγκρότημα αποτελείται από δύο όμορφα σπίτια κτισμένα μέσα σε ένα πολύχρωμο κήπο 5.000 τ.μ, με ελιές, λεμονιές, φοίνικες και ανθισμένα λουλούδια, που δίνουν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Το συγκρότημα αποτελείται από έξι στούντιο, τέσσερα διαμερίσματα, μία σουϊτα και μία τζούνιορ σουϊτα, όλα διακοσμημένα με ξύλο και πέτρα που δίνουν στον ξενώνα στοιχεία από το φυσικό περιβάλλον της Κέρκυρας.

Κοιτάζοντας την Κερκυραϊκή φύση από την άνεση του διαμερίσματός σας

Το κατάλυμα προσφέρει θέα της Κερκυραϊκής φύσης από τα διαμερίσματα και τα στούντιο που χαλαρώνει τις αισθήσεις. Οι επισκέπτες έχουν επιλογή ανάμεσα σε διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα ή τον κήπο.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε αυτά τα γραφικά διαμερίσματα στην Κέρκυρα

ΟΙ ξενώνες του Isabella Country House είναι ιδανικοί για διακοπές στην Κέρκυρα, σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον, σε επαφή με την πανέμορφη Κερκυραϊκή φύση. Αν θέλετε να χαλαρώσετε σε ένα πανέμορφο στούντιο ή διαμέρισμα η καλύτερη επιλογή είναι το Isabella Country House.

Tα στούντιο και διαμερίσματα διακοσμημένα σε country style προσφέρουν φιλική, ευχάριστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, και εξασφαλίζουν την χαλάρωση και ηρεμία των επισκεπτών. Αν ποτέ ονειρευτήκατε διακοπές όπου θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας, σε ένα ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, ξαπλωμένοι κάτω από τα δέντρα, ακούγοντας τα κελαηδίσματα των πουλιών και μυρίζοντας τις ευωδιές των ανθισμένων λουλουδιών, επιλέξτε για τις διακοπές σας τα διαμερίσματα και στούντιο του Isabella Country House.